Z Příbrami bez bodů

10.11.2013 09:48

 

 

Celek Králova Dvora zajížděl v sobotu k utkání do Příbrami, kde je čekal velmi silný soupeř, který bojuje o čelo tabulky KLM. HK se dlouhodobě herně nedaří a tak museli pozměnit taktiku hry, aby se pokusili o vítězství v normální hrací době, na které jako jediný tým celé soutěže stále čeká.

V první třetině měli více gólových  příležitostí na skórování než domácí, ale oba brankáři se překonávali proto se odcházelo do kabin za stavu 0:0. Již první třetina napovídala tomu, že v tomto utkání moc branek nepadne, za to bylo jasné, že bude spousta vyloučených.

Hned na začátku druhého dějství se po nedůrazném vyhození hostů dostal k puku Matouš a z pozice obránce se dostal až před králodvorského Pavlů, kterému nedal šanci 1:0. A domácí se dostali do soustavného tlaku, také díky nedisciplinovanosti hráčů HK, kteří byli za druhou třetinu 5x vyloučeni a dokonce hráli dvakrát ve třech. Naštěstí všechny nebezpečné střely pochytal vynikající Pavlů.

Králův Dvůr se chtěl pokusit o vstřelení branky a tak stáhl hru na dvě pětky a přišli i možnosti v přesilovkách, ale produktivita jakoby se vytratila a tak přišel rozhodující trest v 51.min, kdy Kadič zvýšil na 2:0, to vše se událo po jednom z dalších zkratů hostujícího Potěšila, když byl vyloučen do konce utkání za nesportovní chování. 59.min 3:0 Grubner při power play Králova Dvora a v čase 59:28 se nakonec podařila čestná branka i hostům z hole Mareše.

Nedisciplinovanost, malá střelecká potence a nedůraz v předbrankovém prostoru, to vše jsou hlavní atributy dalšího neúspěchu HK Králův Dvůr, kterého nyní čeká sedm domácích utkání v řadě a již tuto sobotu 16.11. přivítají BK Ml. Boleslav „B“ od 17:30 na ZS Hořovice.

 

Setsava HK: Pavlů, Rákosník, Vejvoda O., Potěšil, Vejvoda J., Žemlička, Mareš, Hamada, Pánek, Novotný, Matula, Křesťan, Tomášek, Komenda, Šnaidauf

Branky a asistence: Mareš (Pánek)

Vyloučení: 10: 10 + Šlemenda a Jobek (PŘ), Pánek (HK) 10min + Potěšil (HK) trest do konce utkání

Diváku: 120

Rozhodčí: Hruška, Slaba, Jelínek