Vysoká výhra HK

01.09.2013 21:15

První zářijový den, byl pro hokejisty HK velice úspěšný, co se týká produktivity, jelikož vyhráli na hřišti HK Lev Slaný vysoko 8:3. Do utkání nastupoval domácí Lev s jedním utkáním v nohách navíc, jelikož v sobotu odehráli utkání s Hvězdou Praha. Ale v první třetině nebyla znát žádná únava a po využití třech po sobě jdoucích vyloučení, nedali žádnou šanci brankáři HK Aleši Pavlů.

O přestávce si vzali slovo kromě trenéra Křesťana všichni zkušenější hráči a vyřikávali si zbytečné chyby, kterých se dopustili zejména při oslabeních a hra se od druhého dějství výrazně zlepšila a na domácích bylo znát, že jim odcházejí pomalu síly. HK se dařilo využívat přesilové hry a některé  úseky utkání byly koukatelný i pro oko kritického diváka.

Sestava se oproti prvnímu utkání lehce změnila  a poprvé se v dresu HK tento zápas objevil David Belda, (dostal kapitánské "CÉČKO") a David Jícha, kteří jsou kmenovými hráči TJ Spartak Žebrák a oba spnili očekávání, jelikož byli velmi platnými hráči.

HK Lev Slaný - HK Králův Dvůr 3:8 (3:2, 0:2, 0:4) Branky a asistence HK: Křesťan (Kardoš), Fišer (Kardoš), Pánek (Rendla), Fišer (Belda), Belda (Hamada, Potěšil), Rendla (Hamada, Potěšil), Křesťan (Novotný), Kardoš (Křesťan, Novotný)

SESTAVA HK: Pavlů, (Marek) - Žemlička - Vacek, Potěšil - Vejvoda O., Jícha -  Klimeš, Houba, Rendla - Hamada - Pánek, Novotný - Křesťan - Kardoš, Belda - Mareš - Šnaidauf, Fišer