Už jsme poslední!!!

08.12.2013 21:29

V sobotu 7.12.2013 od 17:30 přivítali hokejisté Králova Dvora silného soupeře HC Rakovník. Podle postavení obou soupeřů v tabulce byl favoritem utkání tým hostí. Do utkání ale vstoupili velice dobře domácí, kteří zatím v tomto ročníku krajské ligy čekají na své první vítězství v základní hrací době.

Hráči Králova Dvora sice byli v úvodním dějství lepším týmem, avšak své velké šance neproměnili, naopak vydařený protiútok Rakovníka zakončil střelou pod vyrážečku Kozák, 0:1.

V druhé třetině se stejně jako v té první hrál velmi dobrý hokej, který se divákům na hořovickém zimním stadionu musel líbit. Ve 22. minutě poslal do dvoubrankového vedení hosty Krejčí. O tři minuty později se konečně prosadili i domácí, když bombou od modré čáry snížil Vacek. O minutu později ale byl rozdíl skóre opět dvoubrankový, kotouč se odrazil k rakovnickému Bauerovi, který zaskočil Aleše Pavlů v králodvorké brance. To však nebylo zdaleka z druhé třetiny vše, přesilovkovou kombinaci domácích zakončoval po Křesťanově přihrávce Šnaidauf a Králův Dvůr byl opět na dostřel. Už to vypadalo, že domácí zužitkují svou převahu a utkání srovnají, ale namísto toho přišel trest v podobě čtvrtého rakovnického gólu z hole Kounovského.

Králodvorští před třetí třetinou nesložili zbraně a snažili si dvougólové manko dohonit. Jejich bojovný výkon však vedl jen ke snížení na rozdíl jedné branky, když po krásné přihrávce Jana Vejvody nedal gólmanovi hostí šanci Pánek. Závěrečná hra domácích bez gólmana vyrovnání neznamenala a tak si všechny body odvezli hosté z Rakovníka.