Prokletí druhé třetiny trvá!!!

06.10.2013 20:15

 

V sobotu se na novém zimním stadionu ve Vlašimi hrálo 4.kolo KLM. HK Králův Dvůr chtěl z tohoto utkání odjíždět s plným počtem bodů, ale bohužel jejich prokletí druhých třetin se v plném rozsahu ukázalo i ve Vlašimi.

 

Vstup do utkání měli lepší hosté z Králova Dvora, kteří si během 10 minut si vytvořili několik gólových šancí, ale v koncovce se jim nevedlo a tak přišel trest z ojedinělé šance vlašimských, kterou ukázkově využili. Místo několika gólového rozdílu pro aktivní hosty byl výsledek po první třetině pro ně nepříznivý.

Trenéři apelovali o přestávce na výpadky ve druhých třetinách, jelikož ve všech odehraných utkání se musel dotahovat nepřízniví stav 4:1 respektive 5:2 s Jesenicí. A neskutečné se stalo a opět během jedné minuty po hrubých chybách nejzkušenějších obránců svítilo na ukazateli 4:1!!! Na konci prostřední části se přeci jen podařilo snížit z přesilové hry 4 na 3 Křesťanem.

V 51.min využilo HK vlašimských zmatků při vlastní přesilovce a snížilo na rozdíl jedné branky. Jenže tři minuty nato nikým nekrytý Jaeger navyšuje na 5:3 a v tu dobu se zdálo rozhodnuto. Jenže poté ukázal svoji ohromnou bojovnost Josef Mareš, který nejdříve nahrával Křesťanovi na branku na 5:4 a v závěrečné power play dokonce vyrovnal na 5:5

V samostatných nájezdech se netrefil nikdo z trojice HK a tak si odvezli pouze bod z krásného zimního stadionu ve Vlašimi.

 

Sestava:

Pavlů, Rákosník-Vejvoda O., Potěšil-Vejvoda J., Houba-Landa, Pánek-Hamada-Rendla, Novotný-Křesťan-Kardoš, Šnaidauf-Mareš-Fišer, Tomášek

 

Branky a asistence: Vejvoda J. (Kardoš), Křesťan (Kardoš), Vejvoda J. (Křesťan), Křesťan (Mareš), Mareš (Rendla, Pánek)

Vyloučení: 8:7 + 10´ Hamada

Využití: 0:1

V oslabení: 0:1

Diváků: 400