Opět bez výhry

28.10.2013 14:03

Celé utkání se odehrálo ne velmi nekvalitním ledě, které způsobilo letní počasí, ale pro oba soupeře to byly totožné podmínky, se kterými se lépe vypořádali hosté z Černošic.

Začátek byl slavnostního rázu, jelikož se členové nového vedení HK Králův Dvůr Radek Křesťan a Marek Potěšil oficiálně rozloučili se dvěma ze tří zakladatelů pány Kardošem a Komendou. Na památku za jejich bývalou činnost, jim byli předány dresy z nové sady a s vlastními jmenovkami.

Do utkání vstoupilo HK velmi aktivně a ujalo se vedení 1:0 po využité přesilovce střelou Klimeše, kterému nahrával Landa. Další šance a přesilové hry domácí v úvodní třetině nevyužili. Od druhé třetiny převzali iniciativu hosté z Černošic a dostali se na dvoubrankové vedení 1:3. No a v závěrečné části dokázali ještě zvýšit na 4:1, když Hofmeister udělal z dvou domácích hráčů solné sloupy a pro Urbančíka nebyl problém zasunout. Na domácích byla vidět snaha o zvrat, ale tentokrát to nevyšlo, ikdyž ještě Rendlou dali druhou branku, ale v závěrečné power play inkasovali na konečných a zasloužených 5:2 pro tým SK Černošice.

 

dnes 28.10. hraje HK na hřišti Mělnického HC od 19:00 hod.

V sobotu 2.11. opět domácí zápas od 17:00 s UHK Lev Slaný