Nuda v Berouně

27.10.2014 17:38

HK KRÁLŮV DVŮR - SK VELC ŽILINA 3:4 po nájezdech (1:0, 2:2, 0:1 - 0:1)

Po týdenní pauze, kdy Královák odpočíval díky lichému počtu účastníku v soutěži se v neděli představili opět na domácím ledě v Berouně proti týmu nováčka SK Velc Žilina. Již před začátkem vedení avizovalo, že o Žilině nemají moc informací, tak se nevědělo s jakým hokejem na nás vyrukují.

 Start do utkání se lépe povedl domácím, situaci dvou hráčů na jediného obránce výborně vymyslel Martin Kupec, který vyzval ke skórování Hamadu (oba nastoupili k prvnímu utkání v sezóně). Králodvorští byli po celou první třetinu lepším týmem, ale gólově již svoji převahu nedokázali zúročit. Na začátku druhé části se začali osmělovat i dosud nevýrazní hosté a po hrubce Kupce při přesilové hře bylo vyrovnáno na 1:1 Karfusem. V polovině utkání, vrátil vedení na stranu domácích po závaru před brankou opět Hamada. Jenže další přesilovka HK a další vyrovnání Žiliny, když Seibot potrestal jednu z mnoha chyb domácíchl a srovnal  na 2:2. Králodvorští sesnažili vystupňovat tempo a tlačit se do branky hostí, ale povedlo se to pouze při výhodě o jednoho hráče, když bombou od modré poslal Královák do vedení Landa. 

Ve třetí třetině domácí hráči kontrolovali hru a měli puk na hokejkách po většinu utkání, bohužel bojovnost a zarputilost byla na straně nováčka, kterému se nakonec podařilo vyrovnat po hrubce gólmana Pavlů, kterého nachytal v nedbalkách zkušený Petr Procházka a vyrovnal na překvapivých 3: necelé tři minuty před koncem. Nájezdovou loterii ovládli šťastným gólem povzbuzení hosté, když vítěznou trefu si připsal opět Procházka a překvapení bylo na světě.

Trenér HK Radek Křesťan: Nerad bych se vyjadřoval ke konkrétním jménům, ale jako celek jsme zklamali a výkon měl hodně daleko do našich představ a proto při pondělním tréninku bude pohovor s hráči, jelikož přijdou soupeři se kterými bychom měli bojovat o postup, ale to musí úplně všichni bez výjímek rapidně změnit přístup. Místo toho, abychom na zimák přitáhli diváky, tak my si je svým dnešním výkonem absolutně odpudili, jelikož unuděnější výkon jsem po dobu v HK nezažil!!!