Mistrovství ČR amatérů 2013 Plzeň Košutka

21.04.2013 15:37

Od pátku 19.4.2013 se konal další z turnajů MČRA tentokrát v Plzni a HK se zúčastnilo poprvé v historii. Mužstvo bylo doplněno hráči z jiných klubů našeho okresu a bylo nasazeno jako jeden z favoritů turnaje do skupiny "C".

 

HK - Sokol Těpěře 3:3

Úvod prvního utkání HK v turnaji s celkem Těpěře (Železný Brod) byl vynikající, když využili zaváhání soupeře a vedli po brankách Potěšila, Radka Křesťana a Pánka 3:0, ale jak již bývá zvykem, podcenění zbytku zápasu se vymstilo a nakonec remíza 3:3 a první bod do tabulky skupiny bylo hodně málo!!!

Branky a asistence HK:

1:0 Potěšil (Křesťan R., Křesťan M)

2:0 Křesťan R. (Potěšil, Novotný)

3:0 Pánek (Křesťan R., Potěšil)

 

HK - YOB Kobra Praha 1:6

K tomuto utkání nemáme podrobnosti, jelikož náš redaktor se nedostavil, ale výsledek hovoří za vše.

Branka a asistence:

Štěpnička (Machač R.)

 

HK - H.T.P. Praha 1:2

Čtvrtfinále hrálo HK proti H.T.P. Praha, za které nastoupil Tomáš Douda, který v dresu HK v minulosti odehrál nejeden zápas a také za tento tým nastoupil i Sagvan Tofi. Byl to vynikající zápas, kde králodvorští měli kopec smůly a trefovali tyčky, nebo dobře postaveného golmana H.T.P. Nakonec z toho ještě udělali rozhodčí velkou "bramboračku", když nesmyslně vyloučil z HK tři hráče do konce utkání a tři minuty před koncem ještě seděli dva další hráči na trestné lavici. I tak za nepříznivého stavu se odvolal brankář a na celé tři minuty jsme nepustili pražský tým ze třetiny, ale bohužel bez brankového efektu. Tím jsme se nedostali do dalších bojů o vítězstvi v turnaji, ale jen o umístění na druhém konci.

Branka a asistence:

Žemlička (Machač R.)

 

HK - BHN Odolka 9:1

tento zápas prohraných čtvrtfinalistů, byl jasnou záležitostí HK, kteří si krásně zastříleli, ale zklamání z celkového účinkování tím nezlepšili.

Branka a asistence:

1:0 Sládek (Potěšil)

2:0 Pánek (Potěšil, Šnaidauf)

3:0 Furst (Potěšil, Novotný)

4:0 Křesťan M. (Žemlička, Křesťan R.)

5:1 Šnaidauf (Novotný, Furst)

6:1 Kardoš (Fišer)

7:1 Štěpnička (Žemlička, Machač R.)

8:1 Sládek (Šnaidauf, Pánek)

9:1 Potěšil (Křesťan M.)

 

Celkové umístění 10. místo je ohromným zklamáním a snad velkou výzvou před dalším ročníkem.