Krize trvá!!!

01.12.2013 23:15

Dne 30. 11. 2013 tým Králova Dvora hostil první tým krajské ligy HC Jesenice. Do zápasu lépe vstoupili hosté a hned první střídání, po zmatcích v obraně domácích, vstřelili gól na 0:1. Po takovémto začátku se hráči HK těžko vzpamatovávali a o pět minut déle inkasovali podruhé. Poté se ale začala hra srovnávat a domácí si dokázali vytvořit tlak, který jim vynesl snižující gól na 1:2. Minutu dokonce první třetiny měl tým HK šanci na srovnání skóre v podobě přesilové hry. Bohužel po riskantní přihrávce na modré čáře, hráč Jesenice zachytil puk a dostal se do samostatného úniku, ve kterém nadvakrát překonal domácího brankáře.

Ve druhé třetině bylo k vidění několik šancí na obou stranách, bohužel pro domácí úspěšnější byli opět hosté z Jesenice a nejprve v pětadvacáté a poté v třiatřicáté minutě zvýšili svůj náskok na 1:5. Na konci třetiny ještě měli domácí šanci na vstřelení kontaktního gólu při přesilovce 5 na 3, což se jim ale do konce druhé dvacetiminutovky nepodařilo.

Na začátku třetí třetiny ještě pokračovali domácí v přesilovce, ale ani nyní se hráčům HK nepodařilo překonat hostujícího brankáře. Králův Dvůr se snažil dát do útoku poslední zbytky sil, ale snižující gól přišel až necelé dvě minuty před koncem. A tak po šedesáti minutách hostující tým HC Jesenice zaslouženě vyhrál 2:5.

Sestava HK: Krejčí, Vejvoda O., Rákosník, Potěšil, Vejvoda J., Landa, Žemlička, Rendla, Hamada, Pánek, Sláma, Křesťan, Novotný, Mareš, Klimeš, Fišer, Šnaidauf, Tůma, Tomášek

Branky a asistence: Mareš (Šnaidauf), Sláma (Novotný, Potěšil)

Vyloučení: 6:5 + Sláma 10 min.

Diváku: 75

Rozhodčí: Pokorný, Kučera, Doskočil