Králodvorší nastříleli Zlonici deset branek

10.10.2010 22:49

 

HC Zlonice - HK Králův Dvůr 4:10 (1:3, 2:3, 1:4)

Branky domácích: Skružný, Zigmund, Doráček, Moutelík

Branky hostí: Houba, Křesťan 2, Matula, Mareš, Klimeš, Brodan, Vejvoda, Rendla 2

Vyloučení: 5:6

Využití: 1:2

V oslabení: 0:0

Rozhodčí: Lukavský, Větrovský, Kučera

Diváků: 45

    Králodvorští si zajeli tentokrát na zimní stadion ve Slaném kde hraje své domácí utkání tým Zlonice. Zlonice do dnešního kola neměla ani jeden bod na svém kontě nic méně všechny předchozí utkání odehráli vyrovnaným skórem. Králodvorští si po čtyřech kolech drželi třetí příčku průběžného pořadí se ztrátou 2 bodu na prvního o které přišli v minulém kole doma s rezervou Boleslavy.

   Úvod patřil jednoznačně hostům a hlavně druhé formaci, která si ze soupeřem doslova dělala co chtěla. Každé střídání buď padla branka či zvonila tyč. Jedna hezčí šance střídala druhou. I když, po první části byl výsledek 1:3 byl pro domácí velmi milosrdný. Do druhé třetiny králodvorští polevili a přizpůsobili se tempu domácích.Ty toho využili a nepřízniví stav zkorigovali dvěmi brankami. Králodvorští si však ve druhé části připsali schopný počet branek jako v třetině první a tak se šlo podruhé do šaten za stavu 3:6. Třetí část utkání patřila Zlonici kdy po buly a zavezení kotouče střelou od modré v čase 40:17 vstřelili branku a dostali se na rozdíl dvou gólů 4:6. To bylo od domácích vše. Do konce třetiny hráli a branky stříleli, už jenom Králodvorští. Konečný stav se zastavil ,až na dvou ciferným debaklu 4:10.

    Příští utkání hrají králodvorští s týmem Jesenice. Ta zaujímá druhou příčku o jeden bod nad Krakovákem. V loňské sezóně vítězné tažení Jesenice ve vzájemném utkání, které se hrálo v Berouně začátkem Listopadu zastavil tým Králováku. Bude tomu tak i letos? Přijďte se podívat v neděli 17.10. od 18:00 na ZS v Berouně.