14 cvočků do sítě Hořovic

12.10.2014 23:43

HK Králův Dvůr – HC Cvočkaři Hořovice 14:2 (4:1, 6:0, 4:1)

Královodvorští přivítali v místním derby na svém ledě tým HC Cvočkaři Hořovice a již od prvních minut udávali tempo hry. První gól přišel po střele Rákosníka v šesté minutě úvodní třetiny a další na sebe nenechaly dlouho čekat. Druhou branku přidal Eitler a i po té hra neustále pokračovala jen před hořovickou branku, kde setrvala převážnou část první třetiny. Králův Dvůr zvýšil do poloviny první třetiny na 4:0, Po obrovské chybě za domácí brankou HK nabídlo lehkou branku pro Cvočkaře, kteří tak snížili na 4:1.

Po přestávce hra nezměnila charakter a královodvorští spustili brankostroj, který se zastavil až na konci druhé třetiny. V druhé minutě zvyšoval na průběžných 5:1 Mareš a po něm se prosadil znovu Rákosník a následovali ho Tuček, Křesťan, Veselý a jubilejní 10 branku vstřelil Jarda Rendla, což samozřejmě bylo ohodnoceno velkým aplausem, jelikož piva není nikdy dost.

Otázkou před závěrečnou třetinou bylo, na jakém čísle se ukazatel skóre zastaví. Nakonec úctyhodných 14:2. Diváci, kterých se sešlo dosti, tak mohli vidět obě strany hokeje, jednak pohledné akce, ale i spoustu nepřesností.

Radek Křesťan trenér HK „I přes jasné vítězství a povinné tři body do tabulky, nejsem s naší hrou vůbec spokojený. Místo toho, abychom využili kombinační hry, chceme vše urvat individuálně. Přijdou silnější soupeři, a pokud bychom k nim přistupovali tak lehkovážně jako v předešlých utkáních, tak nastanou problémy a těm se musíme vyhnout.“

Branky a asistence HK : (Křesťan 2+3, Tuček 2+2, Veselý 3+1, Rákosník 2+1, Mareš 1+2, Eitler 2+0, Novotný 1+1, Rendla 1+1)

HC Cvočkaři: Pultar 2+0, Provázek 1+0, Bauer 0+1

Vyloučení: 4:5

Využití: 4:0

Diváků: 121

Rádi bychom pozvali všechny fanoušky na neděli 26. 10. 2014, kde na zimním stadionu v Berouně od 17:00 přivítáme tým HC Velc Žilina